Vacancy: Assemblage medewerker

Inreda Diabetic focust zich op de ontwikkeling van de kunstmatige alvleesklier/ artificial pancreas (AP), een veelbelovende ontwikkeling op het gebied van diabetesbehandeling. De organisatie bestaat uit zo’n 50 professionals die maar één doel hebben: een normaal leven voor alle mensen met diabetes. Diabetes is een van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland. Het kan iedereen overkomen. Het is een ziekte met een grote impact op het dagelijkse leven van een patiënt met veel potentiële complicaties tot gevolg, zoals blindheid, nierfalen of hart- en vaatziekten. Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes en dit aantal is sterk groeiend.

Wil jij mensen met diabetes helpen en er samen met ons voor zorgen dat de kunstmatige alvleesklier snel beschikbaar komt en verder wordt doorontwikkeld? Kom met jouw kennis en ervaring ons team versterken!

Wij zijn op zoek naar een:

Assemblage medewerker

bij voorkeur woonachtig in de regio Twente.

 

Wat ga je doen?

Als Assemblage Medewerker hou je je bezig met het in serie assembleren van ons medisch product: de Artificial Pancreas (AP) ofwel de kunstmatige alvleesklier.

Afhankelijk van de ontwikkeling en de opschaling van de productie kan het aantal uren worden uitgebreid.

Al onze werkzaamheden vinden plaats in een cleanroom-achtige omgeving. Hierbij horen werk- en hygiëne instructies die strikt opgevolgd dienen te worden. De diverse verantwoordelijkheden voor deze rol zijn onder meer:

 • Assembleren van kleine mechanische en elektronische onderdelen in overeenstemming met de werkinstructies.
 • Uitvoeren van de assemblage met ondersteuning van apparatuur en gereedschappen.
 • Het uitvoeren en registreren van routinematige in-proces kwaliteitscontroles en batchregistraties op een nauwkeurige en tijdige manier.
 • Naleving van de kwaliteitsprocedures van het bedrijf.
 • Proactief zijn in het melden van problemen en bijdragen aan voortdurende verbetering.


Wat verwachten wij van jou?

Om van de functie van Assemblage Medewerker een succes te kunnen maken, willen we graag dat je beschikt over:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een productieomgeving, bij voorkeur binnen de elektronica;
 • Een fijne motoriek om de vaak kleine onderdelen accuraat op de juiste plek te plaatsen;
 • Ervaring met montage van elektronische onderdelen (complete PCB’s) is een pré;
 • Je bent kwaliteitsbewust en kunt nauwkeurig werken;
 • Administratieve ervaring en ervaring met het werken met de computer;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je komt je afspraken na en bent een echte aanpakker.

Daarnaast vind je het leuk om nieuwe wegen te ontdekken en zelfstandig projecten op te pakken daar waar het nodig is. Je werkt graag in teamverband en je werkt eraan om met elkaar resultaten te boeken. Je gaat geen problemen uit de weg, maar zoekt eerder naar de oplossing. Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels. Daarnaast ben in staat je te verplaatsen in de belevingswereld van mensen met een chronische ziekte.
Het is je passie om mensen te helpen en je kennis te delen met anderen en daardoor een verschil te maken. Je wilt graag werken in een dynamische omgeving en meegroeien in een organisatie waar iedere dag weer anders is.


Wat mag je van Inreda verwachten?

Het uitvinden en ontwikkelen van een medical device doe je niet zomaar even. Daarvoor is lef, doorzettingsvermogen, betrokkenheid en flexibiliteit nodig. Deze kernwoorden komen dan ook terug binnen de bedrijfscultuur van Inreda Diabetic.

Daarnaast mag je het volgende van Inreda verwachten

 • Een goede en collegiale werksfeer met focus op het beste resultaat;
 • Een marktconform salaris;
 • Een flexibele werkgever met oog voor jou als persoon;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden “on the job” of door opleidingen;
 • Je kunt meegroeien en mede de toekomst bepalen van Inreda.

Maar bovenal: Je mag werken aan een hightech device dat de levens van mensen met diabetes gaat veranderen!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar vacature@inredadiabetic.nl
De motivatie kun je richten aan Mathieu van Strijp.

Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met Mathieu van Strijp op telefoonnummer: 06-11046734 of via e-mail mathieu.van.strijp@inredadiabetic.nl


N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De gegevens die we van u ontvangen (e-mailadres en inhoud van de e-mail) worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt door Inreda Diabetic B.V. om u van informatie te voorzien m.b.t. uw bericht, algemene informatie over Inreda Diabetic en de kunstmatige alvleesklier die wij ontwikkelen.
Uw bericht en e-mailadres worden doorgestuurd en gelezen door onze communicatie- en / of administratiemedewerkers, afhankelijk van de inhoud.
Uw gegevens (e-mailadres en inhoud van de e-mail) worden nooit doorgestuurd aan derden, ze kunnen worden gearchiveerd door Inreda Diabetic B.V. voor statistische of wetenschappelijke doeleinden en worden op uw verzoek verwijderd.