Vacancy: Systeem- / Werkplek beheerder

Inreda Diabetic focust zich op de ontwikkeling van de kunstmatige alvleesklier/ artificial pancreas (AP), een veelbelovende ontwikkeling op het gebied van diabetesbehandeling. De organisatie bestaat uit zo’n 50 professionals die maar één doel hebben: een normaal leven voor alle mensen met diabetes. Diabetes is een van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland. Het kan iedereen overkomen. Het is een ziekte met een grote impact op het dagelijkse leven van een patiënt met veel potentiële complicaties tot gevolg, zoals blindheid, nierfalen of hart- en vaatziekten. Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes en dit aantal is sterk groeiend.

Wil jij mensen met diabetes helpen en er samen met ons voor zorgen dat de kunstmatige alvleesklier snel beschikbaar komt en verder wordt doorontwikkeld? Kom met jouw kennis en ervaring ons team versterken!

Wij zijn op zoek naar een analytisch zeer goed onderlegde

SYSTEEM- / WERKPLEK BEHEERDER

woonachtig in de regio Twente.

 

Wat ga je doen?

Werken als systeembeheerder bij Inreda Diabetic betekent zelfstandig werken. Je optimaliseert de ICT-voorzieningen op kantoor, houdt de ICT-voorzieningen operationeel en je biedt ondersteuning aan de ICT afdeling en andere collega’s. Denk aan het implementeren van nieuwe hard- en software, het inrichten van laptops, het beantwoorden van vragen over soft- en hardware of printers. Daarnaast ben je ook eerste aanspreekpunt voor een aantal applicaties. Samen met je collega systeembeheerders onderhoud je de systemen en zorg je dat Inreda Diabetic “up and running” blijft.


Wat verwachten wij van jou?

We zoeken een allround, communicatief sterke en servicegerichte collega die op de hoogte is van de huidige ICT standaarden en zich blijft ontwikkelen in deze snel veranderende wereld.
We zoeken iemand met:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • enkele jaren werkervaring in de automatisering;
  • zeer goede kennis van Microsoft MSCA/MCSE en Linux LFCA/LFCE besturingssystemen
  • Ervaring met Microsoft Server OS 2019, RDS, Exchange, SQL, AD, VMWare ESX(i)/vSphere 7/VSAN/vCenter, Ubuntu server, Cisco networking en storage oplossingen
  • Je bent ondernemend, oplossing gericht en hebt een flexibele instelling en je kunt zowel zelfstandig als ook in teamverband goed opereren.


Wat mag je van Inreda verwachten?

Het uitvinden en ontwikkelen van een medical device doe je niet zomaar even. Daarvoor is lef, doorzettingsvermogen, betrokkenheid en flexibiliteit nodig. Deze kernwoorden komen dan ook terug binnen de bedrijfscultuur van Inreda Diabetic.
Daarnaast mag je het volgende van Inreda verwachten

  • Een goede en collegiale werksfeer met focus op het beste resultaat
  • Een marktconform salaris
  • Een flexibele werkgever met oog voor jou als persoon
  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden “on the job” of door opleidingen
  • Je kunt meegroeien en mede de toekomst bepalen van Inreda

Maar bovenal: Je mag werken aan een hightech device dat de levens van mensen met diabetes gaat veranderen!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar vacature@inredadiabetic.nl
Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met Mathieu van Strijp op telefoonnummer 06-11046734.


N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De gegevens die we van u ontvangen (e-mailadres en inhoud van de e-mail) worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt door Inreda Diabetic B.V. om u van informatie te voorzien m.b.t. uw bericht, algemene informatie over Inreda Diabetic en de kunstmatige alvleesklier die wij ontwikkelen.
Uw bericht en e-mailadres worden doorgestuurd en gelezen door onze communicatie- en / of administratiemedewerkers, afhankelijk van de inhoud.
Uw gegevens (e-mailadres en inhoud van de e-mail) worden nooit doorgestuurd aan derden, ze kunnen worden gearchiveerd door Inreda Diabetic B.V. voor statistische of wetenschappelijke doeleinden en worden op uw verzoek verwijderd.