Wij ontwikkelen een bi-hormonale kunstmatige alvleesklier op onze manier:

 

Volledig autonoom

Volledig autonoom

Ons apparaat is autonoom en regelt uw bloedsuikerspiegel zonder dat u het aantal koolhydraten moet invoeren, berekenen hoeveel insuline u moet toedienen, insuline spuiten, etc. Non-stop, dag en nacht - ons apparaat meet de bloedglucosewaarden en of ze hoger of lager worden. Als het nodig is, dan dient het apparaat insuline toe om de glucosewaarden te verlagen, of glucagon om ze te verhogen.

Mensgericht

Jawel, mens. Niet patiënt. Mens. Echte mensen die genieten van een echt leven: fysiek, mentaal, met eten en drinken, noem het maar op, het dagelijkse leven. Dit is het centrale punt van waaruit wij alles ontwikkelen en wij zijn er trots op om u mee te nemen in ons ontwikkelingsproces, om het meest intuïtive en toegankelijke apparaat te maken.

Mensgericht
Betrouwbaar

Betrouwbaar

Wij zijn experts die een hoogwaardig apparaat ontwikkelen dat 24/7 uw bloedsuikerwaarden regelt. Dus alles wat wij doen is getest, getest en nog eens getest, zodat het uiteindelijk 100% betrouwbaar is. Mochten we een keuze moeten maken, dan nemen wij altijd de weg die naar de veiligste resultaten leidt.

Maatschappelijk verantwoordelijk

Wees er zeker van dat wij al onze kennis en ervaring (van design & engineering tot business model) gebruiken om een hoogwaardig apparaat te maken voor een betaalbare prijs. Wij kijken er bijvoorbeeld naar hoe wij ons apparaat in verzekeringsmodellen kunnen passen. Wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om een maatschappelijk realistische oplossing te bieden.

Maatschappelijk verantwoordelijk
Van klinisch naar markt

Van klinisch naar markt

Behalve dat we een apparaat hebben ontwikkeld waarmee we klinische testen uitvoeren en CE certificering aanvragen (foto boven), zijn we ook bezig om een kleiner en lichter model te maken voor meer comfort en een betere draagbaarheid.